Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νεα αποδραση Παλαιοκωστα και Ριζα'ι' απο τον Κορυδαλλο




Οπως ειπαμε και πριν λιγο εγινε νεα κινηματογραφικη αποδραση με ελικοπτερο απο τις φυλακες Κορυδαλλου!Μη διασταυρωμενες πληροφοριες μιλουσαν για τον Παλαιοκωστα και τον Ριζα'ι'(ω ναι για ακομα μια φορα)!Το http://troktiko.blogspot.com/ επιβεβαιωνει τις πληροφοριες και κανει λογο για αλλα δυο ατομα εκτος απο τον Παλαιοκωστα και τον Ριζα'ι'!Συνολο 4 ατομα λοιπον απεδρασαν το ελικοπτερο το οποιο παλι συμφωνα με το troktiko ηταν ενοικιασμενο.Συγκεκριμενα διαβαζουμε στο http://troktiko.blogspot.com/ :"Ένα ζευγάρι νοίκιασε το ελικόπτερο από την Ιτέα αλλά τελικά εμφανίστηκαν οι δράστες και με εκβιασμό απειλώντας ότι θα τον σκοτώσουν ανάγκασαν τον πιλότο Θεοφιλόπουλο να τους πάει στον Κορυδαλλό. Ο πιλότος πήγε στον Κορυδαλλό και με τον...ίδιο ακριβώς τρόπο έγινε η απόδραση. Ανεμόσκαλα και από εκεί πήραν τους δύο κρατούμενους. Μετά προσγειώθηκαν και έφυγαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού και ο πιλότος καταθέτει αυτή την ώρα στην αστυνομία"


"Το ωραίο είναι πως όλες αυτές τις μέρες που γινόταν η δίκη στον Πειραιά, υπήρχε τεράστια αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια, ακόμα και άνδρες των ΕΚΑΜ. Άλλωστε, και η προηγούμενη απόδραση είχε γίνει Κυριακή και μεσημερινές ώρες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος και έριξε ανεμόσκαλα με την οποία ανέβηκαν οι δραπέτες."


Επισης μαθαμε οτι μπηκαν σε διαθεσιμοτητα οι υπευθυνοι των φυλακων Κορυδαλλου και γενικα οσοι κριθηκαν οτι ειχαν ευθυνη για την αποδραση!Πληροφοριες κανουν λογο για καποιους τραυματιες την ωρα της αποδρασης λογω των πυροβολισμων!


Δεν υπάρχουν σχόλια: